تماس با ما:
09125062270
تماس با ما
09125062270
تشریفات عروسی
تشریفات مجالس مُنزا | تشریفات عروسی

آداب رسوم برگزاری عروسی در کشور های دیگر

  • خانه
  • وبلاگ
  • آداب رسوم برگزاری عروسی در کشور های دیگر

اعتقادات مذهبی و باور های هر کشور با کشور دیگری متفاوت است و  همین مساله باعث می شود که برگزاری عروسی در کشور های مختلف با یک دیگر تفاوت داشته باشد. به همین ترتیب در ادامه این مقاله ما قصد داریم درباره آداب و رسوم برگزاری عروسی در کشور های دیگر صحبت کنیم با ما همراه باشید.

آداب رسوم برگزاری جشن عروسی

باور و آیین ها از زمان قدیم تا کنون همچنان زنده مانده اند و در زندگی افراد امروزی نیز جریان دارند. بیشتر جشن های مهم طبق آداب رسوم های قدیمی ما برگزار خواهند شد. در برخی از مناطق باور به آیین های قدیمی در حدی است که که حتی از قلم انداختن یکی از این آیین های کهنه را بسیار بد و عامل اتفاقات بد می دانند.

 آداب رسوم برگزاری مراسم عروسی در هند

کشور هند یکی از شادترین جشن های عروسی را برگزار می کنند. برگزاری جشن شادی برای ازدواج زوجین طولانی است و سه روز طول می کشد. یکی از رسم های جالب در کشور هندوستان نحوه انتخاب تاریخ برگزاری جشن عروسی نیز می باشد. جالب است بدانید که در کشور هند انتخاب تاریخ جشن بر عهده داماد است و این امر با توجه به علم نجوم و حرکت ستارگان انجام خواهد شد. در واقع داماد سعی می کند یک روز خوش یمن را طبق علم نجوم و تاریخ روز تولد عروس و داماد انتخاب کند. مهمترین مساله در انتخاب تاریخ روز عروسی خوش یمن بودن آن است. یکی از دیگر عقاید هندی ها برای ازدواج جوانان مربوط به انتخاب لباس عروس می باشد. در هند عروس خانم ها لباس سفید نمی پوشند و ساری قرمز رنگ برای لباس عروس انتخاب می شود. در واقع ساری قرمز برای عروس خانم به معنی باروری و نعمت نیز می باشد.اعتقادات مذهبی و باور های هر کشور با کشور دیگری متفاوت است و  همین مساله باعث می شود که برگزاری جشن های مهم در کشور های متلف با یک دیگر تفاوت داشته باشد. به همین ترتیب در ادامه این مقاله ما قصد داریم درباره آداب و رسوم برگزاری عروسی در کشور های دیگر صحبت کنیم با ما همراه باشید.

آداب رسوم برگزاری عروسی در کشور های دیگر

آداب رسوم برگزاری عروسی در مالزی

مراسم ازدواج در کشور مالزی  با در نظر گرفتن یک سری تعهدات انجام خوهد شد. هر زمان که این شرایط و تعهدات انجام شود اجازه برگزاری جشن عروسی داده خواهد شد. این شرایط  و تعهدات را خانواده عروس برای داماد لیست  می کنند و یک جریمه ام برای آن در نظر می گیرند تا زمانی که داماد به آن ها عمل نکرد به جای آن هزینه جریمه را بپرازد. در مراسم اولیه و مشخص کردن تعهد ها یک سری سینی هدایا آماده می شود و این هدایا را خانواده عروس به داماد و برعکس  تقدیم یکدیگر خواهند کرد. یکی از هدایای اصلی که در این سینی ها قرار دارد شامل حلقه های عروس و داماد می شود که حلقه ازدواج توسط خاله یا خواهر آقای داماد به عروس خانم تقدیم می شود. از هدایای دیگری که برای عروس در نظر می گیرند می توان به لباس، کیف، کفش و.. اشاره کرد. خانواده عروس نیز برای داماد هدایایی را مانند کت شلوار، کلاه سنتی و جا نماز را در نظر می گیرند. برخلاف مردم هند در مالزی انتخاب لباس عروس برعهده دختر خانم می باشد و نسبت به سلیقه خود تصمیم می گیرد که لباس عروس از مدل های سنتی یا امروزی باشد. خانواده عروس برای اینکه به خانواده داماد اجازه ورود به خانه ان ها را دهند از یک برگ فوفل استفاده کرده و آن را برای خانواده داماد می فرستند. خانواده داماد پس از دریافت اجازه از خانواده عروس به همراه داماد و کاروانی از سینی هدایا به خانه عروس خانم می رود. در این مراسم و پس از اجازه خانواده عروس از آب معطر، حنا، خمیر چوب صندل و آرد برنج  برای دست عروس خانم و داماد استفاده می کنند.

جشن عروسی در مکزیک و آداب رسوم آن

از آداب رسوم های برگزاری جشن عروسی در مکزیک می توان به لباس عروس و داماد اشاره کرد.  لباس داماد در مکزیک با استفاده از یک پارچه نازک دوخته می شود که جنس توری شکلی دارد. به دلیل هوای بسیار گرم مکزیک از پارچه های بسیار نازک برای عروس و داماد استفاده می شود. همچنین برای لباس عروس نیز یک لباس کاملا ساده از جنس کتان در نظر گرفته می شود که در کنار یک پیراهن رنگارنگ پوشیده می شود. یکی از رسم های عجیب و غریب مردم کشور مکزیک  هدیه دادن 13 سکه طلا خاص به نشانه کل دارایی به عروس خانم می باشد که بیانگر اعتماد عروس و داماد به یک دیگر نیز می باشد. در زمان عقد دختر و پسر کشیش یک گردنبند بلند را به گردن عروس و داماد می اندازد که نشان دهنده وحدت ابدی آن ها است. برخی از خانواده ها به جای این گردنبند از  حلقه گل با شکوفه های نارنجی استفاده می کنند.

آداب و رسوم عروسی در چین

آداب و رسوم عروسی در چین غنی از سنت‌ها و آیین‌های باستانی است که هنوز هم در بسیاری از مناطق این کشور رعایت می‌شوند. این رسوم می‌توانند بر اساس منطقه و قومیت متفاوت باشند. در بسیاری از موارد، خانواده داماد به خانه عروس می‌روند تا رسماً خواستگاری کنند. اگر خانواده عروس موافق باشند، هدایا و پیشنهادات مالی رد و بدل می‌شود. تعیین تاریخ عروسی معمولاً توسط یک طالع‌بین یا از طریق تقویم چینی انجام می‌شود تا یک روز خوش‌یمن انتخاب شود. داماد و خانواده‌اش به خانه عروس هدایای متعددی می‌برند که معمولاً شامل غذا، نوشیدنی، پول و لباس است.  خانواده عروس نیز مهریه‌ای تعیین می‌کنند که به صورت پول یا کالا از سوی خانواده داماد پرداخت می‌شود. یکی از مهم‌ترین آداب، مراسم چای‌خوری است که عروس و داماد به والدین و بستگان بزرگتر خود چای تقدیم می‌کنند و در ازای آن هدایایی دریافت می‌کنند. عروس معمولاً یک روز قبل از عروسی در مراسم خاصی شرکت می‌کند که شامل آرایش و پوشیدن لباس عروسی سنتی است.عروس معمولاً لباس قرمز سنتی که نماد خوشبختی و شادمانی است، می‌پوشد. داماد نیز ممکن است لباس سنتی بپوشد، اما در حال حاضر بسیاری از دامادها لباس‌های مدرن مانند کت و شلوار می‌پوشند.

برگزاری مراسم عروسی در آفریقا

برگزاری مراسم عروسی در آفریقا نیز متنوع و غنی از آداب و رسوم فرهنگی است که بسته به قومیت و منطقه متفاوت است. آفریقا دارای فرهنگ‌ها و سنت‌های متعددی است که هر کدام مراسم عروسی منحصر به فرد خود را دارند. در بسیاری از فرهنگ‌های آفریقایی، فرآیند خواستگاری شامل بازدید خانواده داماد از خانواده عروس و درخواست رسمی ازدواج است. تعیین مهریه (که به عنوان “لبولا” یا “بریدوِلث” نیز شناخته می‌شود) یکی از مهم‌ترین مراحل است. مهریه می‌تواند شامل پول، دام، لباس یا سایر اقلام ارزشمند باشد.

مثال‌هایی از آداب و رسوم عروسی در برخی از کشورهای آفریقایی:

نیجریه: مراسم عروسی در نیجریه معمولاً شامل دو بخش سنتی و مدرن است. در مراسم سنتی، عروس و داماد لباس‌های محلی می‌پوشند و مهریه پرداخت می‌شود. در مراسم مدرن، لباس‌های غربی مورد استفاده قرار می‌گیرد.

کنیا: در برخی از فرهنگ‌های کنیا، عروس به خانه داماد برده می‌شود و خانواده داماد او را خوشامد می‌گویند. مراسم شامل رقص و آواز محلی است.

زولوها در آفریقای جنوبی: مراسم عروسی زولوها شامل رقص‌های سنتی، پوشیدن لباس‌های رنگارنگ و قربانی کردن دام برای خوشبختی و سلامت عروس و داماد است.

این موارد تنها نمونه‌هایی از آداب و رسوم مختلف عروسی در آفریقا هستند و هر منطقه و قومیت دارای رسوم خاص خود است که نشان‌دهنده غنای فرهنگی و تنوع موجود در این قاره است.

 

آداب و رسوم عروسی در کشورهای عربی

آداب و رسوم عروسی در کشورهای عربی به دلیل تنوع فرهنگی و اجتماعی در این مناطق، بسیار متنوع هستند. این آداب و رسوم به طور کلی شامل جوانب مختلفی از جمله خواستگاری، مراسم قبل و بعد از عروسی، لباس عروسی، پذیرایی، و مراسم‌های خاص هستند. در اولین مرحله بازدید خانواده داماد از خانه عروس و درخواست رسمی ازدواج انجام خواهد شد. خانواده داماد همچنین ممکن است به عنوان نماینده فرهنگی داماد به خانواده عروس مراجعه کنند.مهریه یا “مهر” در بسیاری از کشورهای عربی به عنوان علامتی از تعهد داماد به عروس پرداخت می‌شود. این مهریه معمولاً شامل پول، طلا یا هدایای دیگر است که به خانواده عروس تعلق می‌گیرد. عروس‌ها در کشورهای عربی معمولاً لباس‌های بسیار زیبا و مجلسی می‌پوشند که ممکن است از جنس‌های گرانبها مانند ابریشم با تزئینات طلا یا نقره باشند. رنگ‌های محبوب عبای عروس شامل سفید، طوسی، و طلا است.رقص و موسیقی نیز جزء مهمی از مراسم عروسی در کشورهای عربی است. موسیقی سنتی و مدرن همراه با رقص‌های خاص می‌توانند جشن را زیباتر کنند.

پیام بگذارید

هدف ما ایجاد راه‌حل‌هایی است که موانعی را که افراد را از انجام بهترین کارشان باز می‌دارد، از بین ببرد.